Microcip Electronics

Siteme de Securitate - IT&C

Automatizari Rezidentiale

Rate this item
(0 votes)

MICROCIP ELECTRONICS va ofera o gama larga de automatizari:
- automatizari usi
- automatizari porti
- automatizari bariere
- videofonie si interfonie
- sisteme “Casa inteligenta”
VIDEOINTERFONIE SI INTERFONIE
Daca doriti confort si siguranta aveti nevoie de un sistem interfon sau videointerfon. In concordanta cu standardele noi de viata si cu o evaluare realista a riscului pe care il presupune proprietatea, s-a optat pentru accesul in imobile controlat printr-un sistem de interfonie sau videointerfonie.
Prin varietatea modelelor si a notei moderne pe care o aduc, sistemele de interfonie pot fi integrabile oricarui spatiu, marindu-i confortul si contribuind prin utilitatea lor la siguranta beneficiarului.
Cu ajutorul unui sistem interfon aflati instantaneu cine va viziteaza, puteti comunica cu persoana aflata in afara proprietatii dumneavoastra, iar prin intermediul unui sistem videointerfon, aveti in plus posibilitatea de a viziona persoana care va apeleaza.

Designul atractiv al videointerfonului il face dorit in orice decor. Imaginea video redata este color. Prin intermediul unui sistem interfon sau videointerfon aveti optiunea de a alege daca doriti sa permiteti accesul in proprietatea dumneavoastra persoanelor ce va
apeleaza.

Read 6800 times Last modified on Monday, 17 February 2014 18:04
Login to post comments
Home Automatizari Automatizari Rezidentiale