Microcip Electronics

Siteme de Securitate - IT&C

Integrare Elemente de Retea

Rate this item
(0 votes)

Serviciul de integrare se refera la introducerea intr-o retea de comunicatii existenta a unor noduri si/sau aplicatii noi, upgradate sau reconfigurate. Servicul se preteaza la orice tehnologie existenta sau care urmeaza sa fie adoptata ca o noua componenta in sistem, indiferent de complexitatea acestuia. Serviciul include verificarea tuturor conexiunilor, noi si/sau reconfigurate, in sensul asigurarii stabilitatii lor in timp si functionalitatii in parametrii prestabiliti in conformitate cu cerintele clientului.
Servicul de integrare va fi adaptat astfel incat sa raspunda celor mai diverse cerinte ale clientului. Tocmai de aceea, definirea scopului si a activitatilor care se vor derula in cadrul acestui serviciu se stabilesc printr-o negociere directa cu clientul.
Derularea serviciului are loc in cinci faze: pregatire, adaptare / corectare, testare, verificare, stabilitate si concluzii.


Beneficiile Clientului
Eficienta si risc minim pe parcursul operatiunilor de integrare - punem la dispozitia clientilor ingineri specializati in serviciul de integrare a nodurilor si solutiilor de telecomunicatii inclusiv in conditii de retele tip multi-vendor. Folosim procese, metode si instrumente care sunt agreate la nivel intenational si sunt in conformitate cu cerintele producatorilor de echipamente.
Reduceri de costuri - Economisiti timp si bani apeland la serviciile Microcip Electronics. Este preferabil sa rezolvati problemele dvs. tehnologice apeland la specialistii nostri decat sa dezvoltati aceste competente in cadrul organizatiei proprii. In acest mod va puteti
concentra atentia asupra business-ului dvs. de baza precum si asupra clientilor dvs.

Read 4847 times
Login to post comments
Home Comunicatii Integrare Elemente de Retea