Microcip Electronics

Siteme de Securitate - IT&C

Control Acces - Pontaj Electronic

Controlul automatizat al accesului este o metod? de securitate care consta in gestionarea intrarilor si iesirilor oamenilor in / din anumite zone, numite de securitate. Aceasta gestiune presupune incuierea / descuierea usilor / portilor, filtrarea si urmarirea cui a intrat in anumite zone, in anumite perioade de timp.
- Se poate realiza vizualizarea in timp real a intrarilor, iesirilor;
- Se poate face oricand situatia prezentei (pe birouri sau hale);
- Se pot defini zonele de acces pentru fiecare persoana si intervalele de timp in care aceasta are drept de acces.
Domeniul de aplicabilitate
Solutiile de control acces si pontaj electronic sunt destinate tuturor companiilor, organizatiilor si institutiilor care urmaresc gestionarea automata a intrarilor si iesirilor oamenilor in anumite zone in scopul asigurarii securitatii, a evidentierii timpului de lucru, prezentei la locul de munca.
Functiile sistemului de control acces si pontaj electronic:
- CONTROL ACCES - Gestionarea intrarilor si iesirilor oamenilor in / din anumite zone numite de securitate;
- PONTAJ ELECTRONIC - Realizarea de evidente asupra timpului efectiv de lucru al fiecarui angajat, evidente ce sunt extrase si prelucrate in mod automat in zona de pontaj, normare, management de personal.

MANAGEMENTUL DE PERSONAL - Permite realizarea de analize cum ar fi situatii comparative intre departamente sau situatii anuale privind concediile de odihna, concediile fara plata, delegatiile.
JOB-COSTING - Se poate determina, in baza datelor introduse, timpul lucrat efectiv pe un anumit produs sau pe o anumita operatie.

Read 7414 times
More in this category: « Alarmare la Incendiu
Home Sisteme Control Acces/Pontaj Electronic