Microcip Electronics

Siteme de Securitate - IT&C

Proiectare

Rate this item
(0 votes)

Acest serviciu planifica si documenteaza pozitionarea echipamentelor si materialelor necesare pentru orice amplasament cerut de client avand in vedere obtinerea functionalitatii necesare. Rezultatul include specificatiile de echipamente si materiale precum si desenele de pozitionare a acestora la adresa indicata. Serviciul este aplicabil pentru orice nod de comunicatii in variante de la configuratii minimale pina la solutii complete de sistem: sisteme RF, statii radio de baza BTS, switch-uri, routere, echipamente de transmisiuni (radio si SDH), trasee si tipuri de cabluri, conectica si consumabilele necesare, cerinte de manipulare si transport.
Beneficiile Clientului
Darea in folosinta cu un cost minimal de timp - Maximizarea duratei de folosinta. Clientii nostri pot dobandi intr-un timp scurt solutia necesara implementarii eficiente in reteaua proprie de noduri noi sau relocate. Acest fapt va duce la marirea eficientei folosirii retelei in vederea obtinerii de venituri din exploatare si minimizarea costurilor.
Rezultate de Calitate - Personalul implicat poseda o experienta larga in domeniul industriei de comunicatii. Aceasta experienta se traduce in solutii functionale si documentate profesionist, care vor raspunde cerintelor clientilor.

Read 5182 times Last modified on Monday, 17 February 2014 18:29
More in this category: Instalare »
Login to post comments